Dakwerken Van Riet logo
Dakwerken Van Riet

Zonnepanelen

Bent u milieubewust en op zoek naar een duurzame vorm van energie om uw energiefacturen te verlagen? De zon schijnt gratis voor iedereen dus profiteer hier zo snel mogelijk van!

Wij zorgen voor een eerlijke en deskundig gekozen installatie van uw zonnepanelen.

Alleen met een correcte plaatsing verzekert u zich van een perfecte werking en optimaal rendement van de zonne-energie installatie.

Bij Dakwerken Van Riet kan u kiezen om uw zonnepanelen te installeren in combinatie met een geheel nieuw dak. Indien uw dak nog een goede levensduur heeft, zorgen wij ervoor dat uw zonnepanelen geplaatst worden met een perfecte waterdichtheid.

We werken nauw samen met een erkend elektricien en zonnepaneel keurder. We kiezen ervoor om uitsluitend met topmerken te werken zoals LG, DMEGC SMA,en Solar Edge. Daardoor bieden wij een uitzonderlijke garantie.

Deze panelen en omvormers zorgen er ook voor dat u het beste rendement uit uw installatie kan halen. Eventuele schaduwvlakken door een schouw of bomen zullen uw rendement niet in de weg staan.

We komen ter plaatse en bekijken samen met u, naargelang uw verbruik, welke zonnepanelen en omvormer voor u het beste rendement zullen opleveren. Na de opmeting en nodige vaststellingen maken wij een offerte op die wij u zo snel mogelijk bezorgen.

Dakwerken Van Riet - Zonnepanelen
Dakwerken Van Riet - Zonnepanelen