Dakwerken Van Riet logo
Dakwerken Van Riet

Rolluiken

Rolluiken verbeteren het leefcomfort op vele manieren. Ze zijn zonwerend, geluiddempend, inbraakwerend, ze isoleren en zorgen zo voor energiebesparing.

U kan bij ons rolluiken kiezen in PVC of aluminium en in elke RAL-kleur. Wij maken ze op maat en installeren ze naadloos. Zo ontstaat een perfecte afdichting waar geen lichtstraaltje langs of doorheen komt en glijden ze steeds moeiteloos door hun rails.

U hebt de keuze uit handmatige bediening, met het klassieke lint; of elektrische sturing, met een schakelaar of afstandsbediening; of automatische bediening, waarbij een lichtsensor of tijdschakelaar bepaalt wanneer het rolluik opent en sluit.

Traditioneel rolluik

Bij onze traditionele rolluiken hebt u de volledige keuze hoe de rolluikkast wordt afgewerkt. Hier kan ook extra isolatie in worden geplaatst. Wij beschikken op elk moment over een grote voorraad rolluiken. Wij kunnen elke reparatie of vervanging dus snel uitvoeren.

Voorzetrolluik

Bij bestaande woningen is er soms niet de mogelijkheid om traditionele rolluiken met kasten te plaatsen. Het is ook erg moeilijk om rolluiken te installeren zonder de ramen te vervangen. In deze gevallen kunnen wij u toch rolluiken aanbieden: het voorzetrolluik.

Voorzetrolluiken worden buiten tegen de muur geplaatst. Dit gebeurt zonder veel breekwerk en we moeten hierbij niet raken aan de ramen. Ook voor deze rolluiken bestaan verschillende opties, alle op maat gemaakt.

Dakwerken Van Riet - Rolluiken
Dakwerken Van Riet - Rolluiken

Zonneschermen

Zonneschermen worden net als voorzetrolluiken buiten aangebracht. Zij voorzien niet de volledige sluiting van rolluiken, maar bieden wel een goede beschutting tegen zonlicht.

Wij voorzien zonneschermen, zowel het frame als het screen zelf, in alle RAL-kleuren. Voor de bediening hebt u de keuze tussen handmatig of gemotoriseerd met een handschakelaar of lichtsensor/tijdschakelaar.

Contacteer ons voor de volledige catalogus.