Dakwerken Van Riet logo
Dakwerken Van Riet

Deuren

Dakwerken Van Riet heeft ruime ervaring in het plaatsen van zowel binnendeuren als buitendeuren.

Bij het samenstellen van ons aanbod en de keuze van leveranciers, hielden we rekening met kwaliteit, verschillende budgetten, uiteenlopende stijlen, en diverse opties in materialen.

In ons omvangrijke assortiment vindt u ongetwijfeld de juiste deuren voor uw woning.

Binnendeuren

Binnendeuren hebben een grote impact op uw interieur. Daarom is het aangewezen om bij het kiezen van de juiste binnendeur rekening te houden met de architecturale stijl van de woning en de sfeer die u wil uitstralen.

Ons gamma binnendeuren gaat van volle massieve eiken deuren over foliedeuren tot schilderdeuren. Elke soort deur is verkrijgbaar in een verscheidenheid van stijlen, kleuren en afwerkingen. Ook deuren met glaswerk zijn mogelijk.

Hier ziet u slechts enkele voorbeelden. Contacteer ons voor de volledige catalogus.

Dakwerken Van Riet - Deuren
Dakwerken Van Riet - Deuren
Dakwerken Van Riet - Deuren

Buitendeuren

De aanblik van de gehele woning geeft een bezoeker de eerste indruk. Vervolgens komt hij of zij dichterbij en gaat delen van het huis in zich opnemen. De voordeur is doorgaans het eerste deel van de woning dat in detail gezien wordt na de eerste indruk. Dat maakt ze zeer belangrijk voor de impressie die uw woning maakt op bezoekers. Bovendien zijn buitendeuren - voor- en achterdeur(en) - uiteraard erg belangrijk in het beveiligen van de woning.

Daarom bieden wij een rijke selectie buitendeuren in diverse stijlen, materialen en uitvoeringen. Wij kunnen ze plaatsen met of zonder binnenafwerking. De voegen tussen het deurframe en de muur maken we dicht met PU isolatieschuim en we werken af tot volledige waterdichtheid met keurig aangebrachte transparante silicone.

Wij plaatsen buitendeuren in hout, aluminium en PVC.

Hout

Een houten voordeur geeft een klassiek, stijlvol en tijdloos visitekaartje aan elke bezoeker. De natuurlijke warmte van hout, zowel in uitzicht als bij aanraking, wekt een gevoel op van degelijkheid, vertrouwen en zelfs verwelkoming.

Wij bieden u de houten voordeur die u voor ogen hebt. Klassiek in een landelijke stijl of strak en minimalistisch modern. Met de natuurlijke kleur van het hout of met een opvallende, originele tint. Massief of met glaswerk op maat.

En in de beste houtsoorten. Wij bieden de volgende soorten tropisch hardhout: Meranti, Moabi, Afzelia, Ayous of Sipo. Wij bevelen het vaakst Moabi aan. Deze houtsoort is verwant aan Afzelia, maar heeft in vergelijking hiermee een budgettair voordeel terwijl de kwaliteit en het prachtige uitzicht vrijwel hetzelfde zijn.

Aluminium

Aluminium deuren zijn erg stevig en vormvast, waardoor ze een grote veiligheid bieden en een lange levensduur hebben. Toch is aluminium ook erg licht, met alle praktische voordelen van dien.

Wij werken met twee soorten aluminium profielen: Sapa en Reynaers. Deze topmerken bieden hoge kwaliteit en deskundig maatwerk. Bovendien zijn ze verkrijgbaar in alle RAL-kleuren.

Dakwerken Van Riet - Sapa deurprofiel
Dakwerken Van Riet - Reynaers deurprofiel

PVC

Deuren in PVC zijn de meest budgetvriendelijke optie en bieden de meeste keuzemogelijkheden in stijl en uitvoering. PVC is makkelijk in onderhoud, biedt een sluitende thermische en akoestische isolatie en is goed bestand tegen inbraak en brand.

Voor PVC-deuren werken wij met het Wymar-profiel. Ook hier zijn alle RAL-kleuren beschikbaar, alsook verschillende structuren (aluminium, houtlook,…).